Opravdu strašná podívaná

Hlubiny Youtube jsou hluboké a potápět se do nich je často velmi riskantním podnikem. Nedávno jsem se začal s jedním kolegou předhánět, kdo najde šílenější akční či bojovou scénu. Výsledkem je kompilace několika opravdu strašných úryvků celosvětové kinematografie. Přišlo mi škoda se nepodělit.

Třetí místo ….. Aluja Majaka

Bollywoodský opus o lásce a boji je poměrně dobře znám. Kdo můžete podívejte se na něj. V pouhých třech hodinách vám představí Bollywood v jeho nejlepší formě. Uvidíte nesmyslný roztahaný děj, fantastické dialogy herců bez talentu, několik bránici likvidujících bojových scén a samozřejmě mnoho hromadných tanečních vsuvek. Dovolím si ochutnávku na téma kreativní využití koňů v boji proti padouchům.





Asi nemá cenu komentovat a hledat drobné nelogičnosti. Prostě si to užívejte. Koho by zajímalo více tak: http://www.imdb.com/title/tt0245704

Druhé místo ….. Hard days

Zatímco předchozí dílo se dá přejít s povýšeným úsměvem konzumenta západní kinematografie, tak Hard days nás drobet zaskočí. Přeci jenom, zde se jedná o produkci evropskou a demenci scény tak nemůžeme jednoduše svést na indickou mentalitu.


Ale stále se můžeme utěšovat tím, že autor to myslel s nadsázkou.

První místo ….

…. získává film, jehož jméno neznám a znát nechci. Tipoval bych ale na nějaká osmdesátá léta.  Dekáda  bohatá na “herce” jejichž jedinou kvalifikací byl černý pásek v karate. Mnoho jich tehdy vyrazilo do Hollywoodu drali se na mediální vrchol. Bohužel ne všichni dorazili. Nahoře tou dobou již stál pevně opřen Chuck Noris, van Damme a několik dalších, kteří je s grácií sobě vlastní skopávali (s otočkou) zase dolů. Zde je ukázka jednoho z těch horších pokusů. Choreografa té scény bych s chutí umístil na ten samý hák co bude na konci.

á

 

Speciální cena za kreativitu boje

To ještě ale není vše. Jako opravdovou perličku si nechávám tento čínský film, který obsahuje opravdu originální bojové techniky. Vychutnejte si to:

Tak a to je vše. Pokud někdo znáte podobně povedenou bojovou scénu, šup do komentářů. Prosím uvádějte nikoliv anonym, ale nickname. To dosáhnete volbou “Prihlásit se jako: Název/URL”

Komentáře

  1. Ty první 2 videa nejdou přehrát. U zbytku jsem se ale hodně pobavil. :-D
    Rozhodně bych přidal RAMPAGE (Korkusuz) - TURKISH RAMBO - http://www.youtube.com/watch?v=kyNU5ejltAI

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že Ricki-Oh dal Oskarovi nezapomenutelný pohlavek :D

    OdpovědětVymazat
  3. @smain: karamba. Někdo to od rána zabanoval. Nevadí - jedno jsem updatoval ...

    OdpovědětVymazat
  4. No, autor článku asi nepochopil, že dvojka je jasná parodie. Sice opravdu dementní, ale parodie...

    OdpovědětVymazat
  5. Ale jiste ze vidim nadsazku. Ale i tak je to prilis dementni.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat